Barao de Cotegipe Tipo Uruguay Export Compuesta - 1000 g

355 Kč / ks 316,96 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Listové, silně povzbudivé maté uruguayského řezu s přídavkem heřmánku a citrónové trávy. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Maté typu Urugay PU1 - obsahující drobně mleté lístky, větší množství prachu a minimum stonků se směsí bylin. Po otevření balení na vás zavane krásně plná, vyvážená bylinná vůně s lékořicovým nádechem. Bylinná složka je výrazná i v nálevu, který vydrží velké množství zalití.

Heřmánek má velké množství léčivých účinků. Je výborný na zklidnění bolavého žaludku, uvolňuje křeče v břiše a střevní plyny. Doporučuje se jej pít při žaludečních vředech. Pomáhá k celkovému zklidnění organismu, působí proti nervozitě a napětí.

Citrónová tráva (správně voňatka) mimo jiné zmírňuje kašel a problémy s trávicím ústrojím, citrónová tráva neboli voňatka napomáhá trávení, snižuje cholesterol a napomáhá při chřipkách a horečnatých onemocněních

Anýz dodává kořeněnou vůni, sladkost do nálevu a také přináší  úlevu od nadýmání v trávicím traktu.

Pomíšenka, známá v latinské America jako Cajuera, je od pradávna využívaná v lidovém léčitelství  při zánětech, na podporu funkce jater a při trávících potížích.

Jelikož se jedná o maté s velkým obsahem prachu, je při přípravě důležitá dobrá bombila a troška zkušeností - pevně však věříme, že se tím nenecháte odradit.

Složení: yerba maté (Ilex paraguariensis), citronová tráva (Cymbopogon citratus), heřmánek (Chamomilla recutita), semena fenyklu (Foeniculum vulgare), semena anýzu (Pimpinella anisum), pomíšenka (Baccharis trimera).

Země původu: Brazílie

Datum minimální trvanlivosti: 09/2025

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené yerba maté
Hmotnost: 1 kg
Vlastnosti yerba maté: Listové yerba maté
Země původu: Uruguay
Balení: 1000 g
Značky: Barao de Cotegipe

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: