Yerba Maté / Kraus Gaucho Elaborada sin palo - 500 g

210 Kč / ks 182,61 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Jemné listové maté s nízkou hořkostí sušené bez přístupu kouře

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemné listové maté s nízkou hořkostí sušené bez přístupu kouře

Kraus Gaucho Elaborada sin palo je yerba maté z ekologického a certifikovaného zemědělství. Toto maté obsahující pouze listy bez větviček (sin palo), je sušené bezdýmovou metodou a díky tomu vyniká jemnou chutí. Varianta Gaucho neobsahuje žádné přísady, a proto se od ostatních výrobků této značky liší o něco intenzivnější vůní.

Jemně mleté lístky bez stonků a prachu (sin palo)

Yerba maté Kraus Gaucho Elaborada sin palo obsahuje jemně mleté listy bez stonků a prachu.

Lehce travnatá chuť bez výrazné hořkosti a kouřového aroma

Maté Kraus Gaucho Elaborada sin palo se vyznačuje osvěžující lehce travnatou chutí s hořkostí sníženou téměř na nulu.

Yerba maté Kraus - Rodinná firma a s rakouskými kořeny

Kraus je rodinná firma, které se živí výrobou a distribucí yerba maté s certifikáty BIO a Fairtrade. Působí převážně v Argentině, ale díky široké síti distributorů je známá ve všech koutech světa. Hlavním posláním firmy Kraus je výroba zdravých přírodních produktů a soulad činnosti člověka a okolní přírody.

Yerba maté Kraus se vyrábí jedinečným systémem sušení, který vytvořil a zavedl Juan Angel Kraus. Systém se skládá z proudícího teplého vzduchu, vyrobeného nepřímým teplem z kotle. Díky tomu jsou produkty bez kouře, a vyznačují se jemnou chutí a delikátním aroma.

Podrobné informace o značce Kraus včetně průvodce produkty najdete v našem článku.

Vybrané produkty Kraus splňují certifikační normy pro BIO, Košer a Fair Trade produkci.

Země původu – Argentina

Datum minimální trvanlivosti: 1.11.2026

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Klasické yerba maté
Hmotnost: 0.5 kg
Vlastnosti yerba maté: Listové yerba maté, Organická yerba maté
Země původu: Argentina
Balení: 500 g
Značky: Kraus

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: