Guayaka wayusa Green leaf 200 g

265 Kč –15 %
8697 guayaka guayusa green leaves 200g 01
265 Kč –15 % 225 Kč / ks 200,89 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Wayusa s příměsí yerba maté

Detailní informace

Detailní popis produktu

Wayusa s příměsí maté. Jemně  nasládlá, plná chuť  a jedinečné povzbuzující účinky, ještě posilněné díky přímesi maté.

Wayusa (Ilex guayusa), stejně jako yerba maté, se řadí do rodu cesmín. Vyskytuje se pouze na území Ekvádoru a na velmi malých územích jihozápadní Kolumbie a severovýchodního Peru. Indiáni kmene Kitchwa prokazatelně užívali a kultivovali wayusu již před 1500 lety a dodnes je velmi důležitou součástí jejich kultury. V dnešní době se těší narůstající popularitě, zejména díky unikátní kombinaci tří látek – koefinu, theobrominu a l-theaninu. Povzbudivé účinky wayusy se uvolňují pozvolna a dlouhodobě, napomáhá tak proti únavě a podporuje soustředění.

Wayusa také:

  • Obsahuje množství vitamínů a minerálů
  • Podporuje imunitu
  • Působí proti volným radikálům, čímž snižuje riziko mnoha chronických chorob
  • Napomáhá trávení, snižuje chuť k jídlu a napomáhá při hubnutí
  • Reguluje hladinu krevního cukru, je vhodná při cukrovce 2.typu
  • Je zásadotvorná a napomáhá proti překyselení organismu
  • Podporuje dobrou náladu
  • Prohlubuje spánek
  • Napomáhá koncentraci

Složení: Ilex Guayusa 95%, Ilex Paraguariensis 5%, přírodní aroma.

Příprava 1: Zalijte  2-4 čajové lžičky wayusy  200 – 300 ml horké vody a nechat louhovat 5-6 minut.

Příprava 2: Přiveďte k varu 500 ml vody, přidejte 2-4 lžičky wayusy a nechte vařit 3-5 minut, poté sceďte.

 Wayusa se dá pít horká či vychlazená.

Datum minimální trvanlivosti: 3/2023

Doplňkové parametry

Kategorie: YERBA MATÉ
Hmotnost: 0.2 kg
Země původu: Ekvádor
Značky: Guayaka Guayusa
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: