El Pajaro - Kokos - 400 g

145 Kč / ks 129,46 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Paraguayské yerba maté pro milovníky intenzivního kokosového aroma.

Detailní informace

Detailní popis produktu

El Pajaro Kokos je směs klasického paraguayského maté, obohacená o bylinky a kokosové hobliny. Celek má intenzivní kokosové aroma s relativně lehkou notou hořkosti a bohatou vůní s nápadným bylinným charakterem.

Řez a složení

Toto maté má typický paraguajský jemný řez listů s větvičkami a vyšším podílem prachu. Směs obsahuje 84% yerba maté a 10% kokosových hoblin, pampelišku, pomerančový květ a smil písečný. 

Vůně a chuť

El Pajaro Kokos má intenzivní chuť s poměrně mírným nádechem hořkosti a bohatou vůni s výrazným bylinným charakterem. Ten je dán přídavkem kokosových hoblin, pomerančového květu, smilu písečného a pampelišky.

Něco navíc

El Pajaro pro svoje produkty využívá vysoce kvalitní cesmínu paraguayskou zpracovanou tradičním způsobem na paraguajských plantážích. Plantáže, které El Pajaru dodávají listy pro výrobu yerba maté, sídli v rozsáhlých oblastech státu Itapua. Mladé sazenice jsou vysazovány tak, aby pomohly při návratu přirozeně se vyskytující flóry a fauny do hospodářsky obývaných oblastí.

Značce El Pajaro není lhostejná ani budoucnost místních vesničanů, pro něž je návrat k pěstování a sběru listů jedním z významných zdrojů příjmů. Zaměstnává je proto na plantážích s yerba maté, které se zároveň snaží rozšiřovat. Chce tím zabránit vzniku monokultur, (zejména pěstování sóji), a předejít tak hospodářské závislost oblasti na jediný druh plodiny.

Země původu: Paraguay

Datum minimální trvanlivosti: 09/2024

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené yerba maté
Hmotnost: 0.4 kg
Vlastnosti yerba maté: S větvičkami (elaborada), Ochucené
Země původu: Paraguay
Balení: 400 g
Značky: El Pajaro
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: