El Pajaro Despalada - 400 g

145 Kč –13 %
786 el pajaro despalada 2022 400g 01
145 Kč –13 % 125 Kč / ks 111,61 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Paraguayské maté s vysokým podílem listů. Vyznačuje se intenzivní chutí a výraznou hořkostí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

El Pajaro Despalada je směs paraguayského maté s vysokým podílem listů. Je ideální volbou pro ty, kteří hledají silnou vzpruhu a tradiční chuť yerba maté bez přídavku ovoce nebo bylinek. Nálev má kromě vynikající chuti také silné povzbuzující účinky.

Řez a složení

Yerba maté despalada má vysoký podíl středně jemně mletých lístků s nízkou přítomností větviček a prachu.

Vůně a chuť

El Pajaro Despalada se vyznačuje intenzivní chutí a poměrně výraznou hořkostí. Je ideální pro ty, kdo hledají tradiční chuť bez přídavků.

Něco navíc

El Pajaro pro svoje produkty využívá vysoce kvalitní cesmínu paraguayskou zpracovanou tradičním způsobem na paraguajských plantážích. Plantáže, které El Pajaru dodávají listy pro výrobu yerba maté, sídli v rozsáhlých oblastech státu Itapua. Mladé sazenice jsou vysazovány tak, aby pomohly při návratu přirozeně se vyskytující flóry a fauny do hospodářsky obývaných oblastí.

Značce El Pajaro není lhostejná ani budoucnost místních vesničanů, pro něž je návrat k pěstování a sběru listů jedním z významných zdrojů příjmů. Zaměstnává je proto na plantážích s yerba maté, které se zároveň snaží rozšiřovat. Chce tím zabránit vzniku monokultur, (zejména pěstování sóji), a předejít tak hospodářské závislost oblasti na jediný druh plodiny.

Země původu: Paraguay

Datum minimální trvanlivosti: 21.1.2024

Doplňkové parametry

Kategorie: Klasické yerba maté
Hmotnost: 0.4 kg
Vlastnosti yerba maté: Listové (despalada)
Země původu: Paraguay
Balení: 400 g
Značky: El Pajaro
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: