Výhodná sada - Nejlepší BIO tereré

565 Kč –9 %
Výhodná sada - Nejlepší BIO tereré
565 Kč –9 % 510 Kč / ks 455,36 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Sada tří maté v BIO kvalitě vhodných na přípravu za studena

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vychutnejte si osvěžující maté připravené za studena aniž byste slevovali z nároků na BIO kvalitu.

Sada obsahuje:

Mate Green Mas Guarana BIO - 400 g - Špičkové maté v bio kvalitě Vás dostane svěží nasládlou chutí a příjemným povzbudivým účinkem. Měsíček je bylina používaná v tradiční medicíně již po staletí, stejně tak i chrpa. Jejich barevné květy pak v této směsi potěší i vaše oči.
Složení:Ilex paraguariensis BIO 93% - země původu Brazílie, guarana prášek BIO 2%, máta BIO, citronová tráva BIO, měsíček BIO, chrpa BIO , přírodní aroma.

Yacuy Tereré Frutas Organic - 500 g - Maté obsahuje množství sušených plodů (jablka, borůvky, jahody, ostružiny), které mu dodávají sladkou, harmonickou, ovocnou vůni - lehce může připomínat dětské žvýkačky, ale určitě nebudete mít pocit, že by vůně byla nějak přehnaná či umělá.
Složení: yerba maté (Ilex Paraguariensis) 95,4%, sušená jablka 2,47%, borůvky 0,71%, jahody 0,71%, badyán, ostružiny 0,21%, aroma.

 Yacuy Terere BIO - 500 g - Klasické brazilské maté určené na studenou přípravu Tereré. Obsahuje hruběji řezané listy, vyšší podíl větviček a téměř žádný prach. V chuti je jemné, s velmi mírnou hořkostí. Vhodné pro začátečníky.

Terere se dá připravit mnoha způsoby, ať již s vodou, ledovou tříští, džusem či ovocem. Pro inspiraci si přečtěte některý z našich článků:

1. Příprava ve frenchpressu

2. Příprava do sklenice či kalabasy

3. Příprava s džusem

Doplňkové parametry

Kategorie: Yerba maté na studeno (Tereré)
Hmotnost: 1.5 kg
Vlastnosti yerba maté: Na studeno (tereré)
Země původu: Brazílie
Značky: Mate Green, Yacuy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: