Sara Azul - 100g VZOREK

45 Kč / ks 40,18 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Tradiční, v chuti jemně hořké maté z Brazílie. VZOREK 100 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

SARA je uruguayjská značka yerba maté, která nabízí výrobky v neměnné kvalitě již od roku 1918.
Od roku 1998 SARA přidala nový produkt pro ty, kteří mají rádi v chuti maté pouze jemnou hořkost.

Sara je tradiční yerba mate, čisté, bez příměsí hrubších větviček. Ve skladu zraje 4 až 6 měsíců. Je 100% přírodní, nehnojené chemickými hnojivy
Pochází z regionu Santa Catarina, Paraná a Rio Grande, jižní Brazílie.
Yerba Mate Sara je čistě listové, vyráběné v Brazílii pro místní trh v Uruguayi. Toto složení se označuje jako tipo PU-1, to znamená, že listy a prach by měly obsahovat nejvýše 1% příměsi z větviček. Vyrábí jej firma Canarias s obalem určeným pro místní trhy.

Degustace: Jedná se o jemný čistý list yerba maté s vysokým obsahem "polvo" (prachu). Toto je velmi charakteristické pro tradiční yerba maté z Brazílie. Sara má jedinečnou a charakteristickou chuť, velmi odlišnou od argentinských maté. Nálev má olivově zelenou barvu a ve vůni ucítíte vlhkost tropického pralesa.
Pro ty, kteří jsou zvyklí pít pouze argentinské maté bude Sara určitě zajímavou změnou.

Nápis Extra suave = velmi jemný může vést k určitému nedorozumění. Extra suave se vztahuje k chuti , tzn. v chuti jemné, ale co se týče povzbuzujících účinků, nemějte obav, je hodně silné a povzbuzující. Budete li připravovat maté do kalabasy, snese bez problémů 3 - 4 zalití. Vhodná bombilla na toto prachové maté je Alvaro, Mercedes, Indiana..viz.příslušenství v e shopu.)

Datum spotřeby: Spotřebujte do 3 měsíců od data prodeje

Foto je ilustrační, maté je rozvažováno do náhradních obalů

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochutnávkové vzorky
Hmotnost: 0.1 kg
Vlastnosti yerba maté: S větvičkami (elaborada)
Země původu: Brazílie
Balení: 100 g
Značky: Sara
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: