El Pajaro - Limon - 1000 g

EXPIRACE
Značka: El Pajaro
285 Kč –50 %
6912 el pajaro limon 1000g 01
285 Kč –50 % 140 Kč / ks 125 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Klasické paraguayské yerba maté obohacené o přídavek citronové kůry. SLEVA Z DŮVODU EXPIRACE

Detailní informace

Detailní popis produktu

El Pajaro Limon je směs klasického paraguayského maté, obohacená o přídavek citronové kůry. Vyznačuje se hořkou chutí, silným aroma a silným povzbuzujícím účinkem. Díky přidání citronu je nálev velmi osvěžující a je vhodné jej připravovat jak za tepla tak za studena - terere.

Řez a složení

Toto maté má typický paraguajský jemný řez listů s větvičkami a vyšším podílem prachu. Směs obsahuje 98% yerba maté, 2% citronové kůry.

Vůně a chuť

Chuť je stejně svěží jako vůně a poměrně silná a hořká.

Něco navíc

El Pajaro pro svoje produkty využívá vysoce kvalitní cesmínu paraguayskou zpracovanou tradičním způsobem na paraguajských plantážích. Plantáže, které El Pajaru dodávají listy pro výrobu yerba maté, sídli v rozsáhlých oblastech státu Itapua. Mladé sazenice jsou vysazovány tak, aby pomohly při návratu přirozeně se vyskytující flóry a fauny do hospodářsky obývaných oblastí.

Značce El Pajaro není lhostejná ani budoucnost místních vesničanů, pro něž je návrat k pěstování a sběru listů jedním z významných zdrojů příjmů. Zaměstnává je proto na plantážích s yerba maté, které se zároveň snaží rozšiřovat. Chce tím zabránit vzniku monokultur, (zejména pěstování sóji), a předejít tak hospodářské závislost oblasti na jediný druh plodiny.

Země původu: Paraguay

Datum minimální trvanlivosti: 05/2023

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené yerba maté
Hmotnost: 1 kg
Vlastnosti yerba maté: S větvičkami (elaborada), Ochucené
Země původu: Paraguay
Balení: 400 g
Značky: El Pajaro
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: