Triunfo Organic Aged Commercial - 454 g

235 Kč / ks 209,82 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Vyšší sorta organického listového maté z Brazílie. Bezkouřově sušené.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyšší sorta organického maté s hrubším řezem. Sušené metodou sin humo, tedy bez přístupu kouře. Chuť je jemně nahořklá, s mírnou kyselinkou a jemnými dřevitými a trávovými tóny. Vhodné pro začátečníky i pokročilé mateisty. Chuť i povzbudivé účinky jsou výrazné, ale ne přespříliš. 

 

O značce Triunfo

Triunfo vyrábí organické Yerba maté již více než 50 let, ale jeho historie se datuje již od roku 1925. Značka, momentálně pode vedením Lincolna Gadense, vlastní největší bio plantáž v Brazílii. Tato 100% organická plantáž se nachází v původním lese na ploše 2 000 akrů. Kromě bio a kosher certifikátu disponují dalšími, které se zaměřují na společenskou odpovědnost a soustředí se na zlepšení života jejich pracovníků, jako je Fair Trade USA a Fair for Life. Triunfo využívá moderní technologie, ale zároveň zachovává tradiční chuť a vysokou kvalitu zpracování jejich maté.

Značka produkuje tři řady maté:

Green – maté zpracované hned po sklizni, s příjemnými trávovými tóny

Aged – maté, které se nechává po sklizni zrát dva roky

Toasted – pražené maté

 

V každé řadě jsou pak tři úrovně – Commercial, Standard a Premium, které jsou odstupňované dle hrubosti řezu ( čím vyšší sorta, tím větší lístky). Všechny druhy obsahují pouze lístky, bez stonků a prachu.

Země původu: Brazílie

Hmotnost: 454 g

Datum minimální trvanlivosti: 05/2025

Doplňkové parametry

Kategorie: BIO a farmářské yerba maté, Triunfo Organic
Hmotnost: 0.454 kg
Vlastnosti yerba maté: Organické (BIO), Listové (despalada)
Země původu: Brazílie
Balení: 454 g
Značky: Triunfo Organic
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: