Tian Mu Hong Cha
Detailní popis produktu
Kultivar vyvinutý institutem pro čajový výzkum s časně rašícími pupeny, které jej předurčují k brzkým jarním sklizním, dal za vznik "Nebeskému červenému čaji" z hory Tian Mu.
Rovnoměrné úzké lístky dávají svěží, aromatický nálev. Čaj pochází z plantáží praktikujících šetrné zemědělství.
Provincie: Če-ťiang
Oblast: Xin Chang Da Fo
Sběr: duben 2022
Příprava: 7g čaje přelijeme 500 ml vody o teplotě 100 °C a louhujeme 2-3 minuty. U dalších nálevů dobu louhování prodlužujeme o 1-2 minuty. Vhodný na přípravu na Gong Fu
Nálev: ovocný, aromatický
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.