Kirishima Tennen Gyokuro Oku Yutaka 50 g
Detailní popis produktu
Stejně jako odrůda čajového keře Asatsuyu se keřová odrůda Oku Yutaka také nazývá Tennen gyokuro-přírodní gyokuro. Jemná sladkost tohoto čaje vzniká stíněním Oku Yutaka po celé dva týdny před sklizní. Sladkost, výrazná chuť umami a neuvěřitelně hluboký a aromatický nálev dokážou okouzlit každého.
Čaj je sklizen a zpracován rodinou Hayashi.
Původ: Japonsko
Oblast: Kirishima, Prefektura: Kagoshima,Ostrov: Kyushu
Příprava: 1-2 čajové lžičky čaje zalijeme 200ml vodyo teplotě 50-60°C, první nálev luhujeme 55 sec, druhý až čtvrtý luhujeme 10 sec.
Hmotnost: 50 g
DE-ÖKO - 039
Non EU Agriculture
Spotřebujte do 31.5. 2024
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.