CBSE Hierbas Serranas Etiqueta Negra - 500 g

Novinka
Značka: CBSE
165 Kč / ks 147,32 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Osvěžující směs prémiového argentinského maté a výtažků z bylin podporující zažívání.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Názor specialisty PijuMate.cz

  • Výběrová kvalita lístků
  • Výborné na studeno
  • Osvěžující chuť díky přídavku výtažků horských bylin
  • Vhodné pro začátečníky
  • Povzbuzení
  • Prašnost
  • Hořkost
  • Kouřovost

Kvalitní argentinská směs s bylinami na podporu zažívání. V porovnání se základní variantou Hierbas Serranas CBSé  jsou v této směsi použity pouze lístky výběrové kvality. Díky hrubšímu řezu se hodí na studenou přípravu tereré.

Jan Fuller

Majitel PijuMate.cz

Osvěžující výběrová směs argentinského maté s horskými bylinami

CBSé Hierbas Serranas Etiqueta Negra je prémiové maté od známého výrobce bylinných a ovocných směsí.

Směs obsahuje výběrové, spíše hruběji nařezané listy s menšími větvičkami a osvěžujícím nádechem horských bylin. 

Tato yerba je ideální pro začátečníky i pokročilé mateisty hledající kvalitní a osvěžující maté s rovnoměrným poměrem listů, větviček a stonků. Produkt vyniká svým intenzivním a hlubokým aromatem, obohaceným o přírodní esence bylin.

Máta peprná - pomáhá při trávicích a zažívacích problémech a problémech s nadýmáním

Meduňka lékařská - je stimulant trávení a zmírňuje nevolnost, uklidňuje, pomáhá k lepšímu spánku a je vhodná i pro ty, kteří trpí na zácpu Maté lze také připravit za studena - terere.

Země původu: Argentina

Datum minimální trvanlivosti: 08/2025

Složení: Yerba maté, polej obecná, máta, meduňka, kopr, boldo

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené yerba maté
Hmotnost: 0.5 kg
Vlastnosti yerba maté: S větvičkami (elaborada), Ochucené, Sport a hubnutí
Země původu: Argentina
Balení: 500 g
Značky: CBSE

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: