2018 Palace Pu Erh ORGANIC Gong Ting Shu Pu Er - koláč 200 g

795 Kč / ks 709,82 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Tmavý Pu Er čaj velmi jemné a plné vůně se sladkou koncovkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pro tento čaj farmáři vybírají jen nejkvalitnější lístky a pupeny. Slovo "palácový" v názvu čaje je odvozeno od názvu kvalitativní třídy, která bývala dodávána během dynastie Han (před více než 1,800 lety) na císařský dvůr. 

Čajové lístky pro tento tmavý Pu Er pochází z organické zahrady položené v nadmořeské výšce 1,800 m v okrese Puer. Mírné vlhké klima a horská poloha způsobují, že je zahrada zahalena mlhou a mraky v průběhu celého roku, má dostatek vláhy i slunečních paprsků.

Časté deště dávají čaji krásnou barvu a skvělou chuť. Pro tento čaj farmáři vybírají jen nejkvalitnější lístky a pupeny. Slovo "palácový" v názvu čaje je odvozeno od názvu kvalitativní třídy, která bývala dodávána během dynastie Han (před více než 1,800 lety) na císařský dvůr. Vůně čaje může někomu připomínat vůni sladké rýže, je velmi jemná, nicméně plná, se sladkou koncovkou.

Přes skvělou polohu zahrady v kompletně čistém prostředí se farmáři snaží o moderní organické postupy, jako příklad můžeme uvést udržování vzdálenosti mezi stromy, pravidelné odplevelení, mechanické pasti na škůdce a návnady, apod.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čaje
Hmotnost: 0.2 kg
Značky: Pijumate
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: