2015 Wu Liang Shan Arbor Tea Shu Cha 357 g

2 500 Kč / ks 2 232,14 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Koláč tmavého puerhu z první sklizně jarního vysokohorského čaje Wu Liang z roku 2015

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento čaj je vyroben výhradně z první sklizně jarního vysokohorského čaje Wu Liang z roku 2015.

Materiál pro tento čaj pochází ze stromů 150-200 let starých, které přirozeně rostou na strmých svazích a hřebenech. Tyto čajové zahrady jsou pravděpodobně jedny z nejvzdálenějších čajových zahrad v celém Yunnanu. Nedostatek komunikací a přístupů udržuje životní prostředí této oblasti ve velmi dobrém stavu.

Není příliš obvyklé vyrábět tmavý Puer ze starých stromů, ale rozdíl je zřejmý. Wu Liang Shu Cha ze starých stromů má jemnější a bohatší chuť ve srovnání s tmavým Puerem z mladších stromů; nálev je koncentrovanější, někdo jej dokonce přirovnává k rýžové polévce, jemnou houbovou vůni a příjemnou sladkost; medové tóny se dostávají na povrch v průběhu celé řady nálevů. Je to vskutku nadstandardní Shu Puer s velkou přidanou hodnotou.

Pohoří Wu Liang šplhá do výšky asi 3300 metrů, což z něj činí nejvyšší pohoří v prefektuře Simao. Pohoří Wu Liang se nachází v oblasti Jingdong, které hraničí s prefekturami Lincang a Dali. Tento čaj se pěstuje v oblasti Kun lu, rozšiřující Wuliangshan, kam patří vesnice Kuanhong ležící asi 30 kilometrů severně od města Pu’er. Vzhledem k vysoké nadmořské výšce je většina čajovníků v této oblasti přirozeně se vyskytujícím křížencem velkých a malých listů.

 




Doplňkové parametry

Kategorie: Čaje
Hmotnost: 0.357 kg
Značky: Pijumate

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: