El Pajaro - Guarana - 50 g VZOREK

35 Kč / ks 31,25 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Povzbuzující paraguayské yerba maté s přídavkem guarany. VZOREK 50 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

El Pajaro Guarana představuje silnou kombinaci paraguayského yerba maté s přídavkem guarany.

Maté má intenzivní chuť s výraznou hořkostí. Celkovou chuť pak perfektně doplňuje přírodní vůně limetky.

Řez

Toto maté má typický paraguajský jemný řez listů s větvičkami a vyšším podílem prachu. Poměr složení je 98% yerba maté, 2% prášku guarany a přírodní limetkové aroma.

Vůně a tóny

Chuť je stejně svěží jako vůně a poměrně silná, hořká a kyselá. Hořkost cesmíny a nahořklá a kyselá chuť guarany jsou dokonale zjemněny přírodním aroma limetky, díky čemuž je tato směs nejen povzbuzující, ale také úžasně osvěžující.

Něco navíc

El Pajaro pro svoje produkty využívá vysoce kvalitní cesmínu paraguayskou zpracovanou tradičním způsobem na paraguajských plantážích. Plantáže, které El Pajaru dodávají listy pro výrobu yerba maté, sídli v rozsáhlých oblastech státu Itapua. Mladé sazenice jsou vysazovány tak, aby pomohly při návratu přirozeně se vyskytující flóry a fauny do hospodářsky obývaných oblastí.

Značce El Pajaro není lhostejná ani budoucnost místních vesničanů, pro něž je návrat k pěstování a sběru listů jedním z významných zdrojů příjmů. Zaměstnává je proto na plantážích s yerba maté, které se zároveň snaží rozšiřovat. Chce tím zabránit vzniku monokultur, (zejména pěstování sóji), a předejít tak hospodářské závislost oblasti na jediný druh plodiny.

Vzorek: 50g

Země původu: Paraguay

Datum minimální trvanlivosti: 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochutnávkové vzorky
Hmotnost: 0.05 kg
Vlastnosti yerba maté: Ochucené
Země původu: Paraguay
Balení: 50 g
Značky: El Pajaro
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: